Tessun kulttuurihöntsyissä ei pönötetä

Tesomalla alkaa syksyllä 2015 Tessun kulttuurihöntsyt -toiminta. Kulttuurihöntsyissä on tarjolla kaikille tesomalaisille avoimia ja maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Höntsäily ottaa alkulämpöjä Tesoman liikekeskuksella torstaina 20.8.2015 klo 16–19. Etkoilla inspiroidutaan maalailemaan, kuullaan rap-artisti Joni Tapania ja eläydytään improvisaatioteatteri Uuden Kattauksen esitykseen. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

 

Tampereen Tesomalla kulttuuri ei ole kankeaa pönöttämistä vaan iloista ja rentoa höntsäilyä. Syyskuussa alkavissa työpajoissa pääsee kokeilemaan eri taiteenlajeja. Tarjolla on draama-, kuvataide-, konemusiikki- ja vastaparipajoja. Osallistua voi yhteen tai kaikkiin pajoihin.

 

Hyväntuulisilla kulttuurihöntsyillä voi täyttää arki-iltansa: Musiikista kiinnostuneet kokoontuvat maanantaisin Tesoman nuorisotalolla tekemään ja sanoittamaan konemusiikkia. Tiistai-iltaisin draamapajassa kokeillaan erilaisia teatteritaiteen muotoja. Teatterihöntsäilyn tuloksena voi syntyä näytelmä, performanssi tai flash mob -esitys – tai jotakin ihan muuta. Keskiviikko on kuvataiteen päivä. Lyhytkestoisia graffiti-, sarjakuva- ja valokuvapyrähdyksiä toteutetaan koko syksyn ja kevään ajan. Torstaisin kokoontuu taidelähtöinen keskusteluryhmä eli vastapariryhmä.

 

Kulttuurihöntsytoimintaa esitellään Tesoman liikekeskuksen pysäköintialueella olevassa tapahtumassa torstaina 20.8.2015 klo 16–19.

 

Lisätietoa Facebookissa höntsyistä, ryhmien alkamisajoista ja paikoista sekä höntsyjen markkinointitapahtumasta: https://www.facebook.com/kulttuurihontsyt.

 

Tessun kulttuurihöntsyt on Tampereen kaupungin ja alueen toimijoiden yhteishanke, jonka tavoitteena on tuoda Tesoman alueelle avointa ja maksutonta kulttuuri- ja harrastustoimintaa. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

 

Höntsyissä mukana

Tampereen kaupunki: Oma Tesoma -hanke, Tesoman koulu, Tesoman nuorisokeskus ja etsivä työ

Setlementtiyhdistys Naapuri ry

Kotipirtti ry

Operaatio Mobilisaatio

Tampereen yliopisto

 

Lisätietoja

Saana Santikko, tapahtumakoordinaattori

Setlementtiyhdistys Naapuri ry

045 161 7005

saana.santikko(at)naapuri.fi

Kommentointi suljettu.