Hyvän asumisen ilta Tesoman koululla 1.9.2015

Miten taloyhtiön asumiskulut laskevat ja pysyvät järkevällä tasolla? Onko kiinteistönpito ja korjaaminen suunnitelmallista? 

Tampereen seudun asuinalueet vähähiilisiksi TARMO+ -hanke järjestää syyskuussa Hyvän asumisen iltoja Hervannassa, Linnainmaalla, Multisillassa, Tammelassa ja Tesomalla. Tilaisuuksissa pureudutaan taloyhtiöiden järjestelmälliseen kunnossapitoon ja sparrataan yhtiöitä toimimaan suunnitelmallisesti, asumiskuluja hilliten ja asumisen laatua parantaen.

Ikääntyvä rakennuskanta alkaa olla perusparannusten tarpeessa. Järjestelmällinen kiinteistönpito ja ajoissa aloitettu remontoiminen tulevat edullisemmaksi kuin toimenpiteiden toteuttaminen myöhään ja pakon edessä. Myös hyvä yhteishenki ja sujuva päätöksenteko ovat tärkeitä laadukkaan asumisen kannalta.

Hyvän asumisen illoissa on mahdollisuus kierrellä keskustelemassa asumiseen, kiinteistönpitoon ja korjaamiseen liittyvillä info-pisteillä. Samalla kuullaan puheenvuoroja taloyhtiöiden onnistumisista. Paikalla on muun muassa tammelalainen taloyhtiö, joka saavutti 17 000 euron vuosisäästöt vuonna 2014 toteuttamallaan energiaremontilla. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Mukana on myös alan yrityksiä, alueen taloyhtiöitä ja puolueettomia kiinteistönpidon ja korjausprosessin ammattilaisia muun muassa Kiinteistöliitosta ja Isännöintiliitosta. Tämän lisäksi paikalla on myös kaupungin edustajia. Tilaisuudessa on paikallisen yhdistyksen pitämä kahvila.

Hyvän asumisen illat pidetään klo 17-20 seuraavasti:

ti 1.9. Tesoma, Tesoman koulu, Kohmankaari 11
to 3.9. Multisilta, Multisillan koulu, Terävänkatu 1
ke 9.9. Hervanta, Hervannan vapaa-aikakeskus, Lindforsinkatu 5
to 10.9. Linnainmaa, Linnainmaan koulu, Linnainmaankatu 12
ti 15.9. Keskusta, Tammelan koulu, Ilmarinkatu 17

Tarkempaa tapahtumatietoa ja vapaaehtoinen ennakkoilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.tarmoprojekti.fi .

Artikkeli Tammelan Pohjolankadun casesta:
http://yle.fi/uutiset/taloyhtio_saasti_17_000_euroa_energiaremontilla_ja_sai_satoja_vierailijoita/8243193

Lisätiedot:
Tiina Sahakari
Ekokumppanit Oy
Projektipäällikkö TARMO+ -hanke
Puhelin 040 806 3624
tiina.sahakari@tampere.fi

Kommentointi suljettu.