Hyvinvointia digitaalisilla ratkaisuilla -kilpailun voittajat palkitaan

Hyvinvointia digitaalisilla ratkaisuilla -ideakilpailun voittajat palkitaan maanantaina 21.3.2016 kello 15-16 kaupungintalon valtuustosalissa (Aleksis Kiven katu 14-16, 5. krs.). Palkintojenjakotilaisuudessa esitellään innovatiiviset ja korkeatasoiset voittajaratkaisut, joista tilaisuuden yleisöllä on mahdollisuus äänestää oma suosikkinsa.

Kaikille avoimen kilpailun tavoitteena oli hakea digitaalisia ratkaisuja, jotka motivoivat ja kannustavat kaupunkilaisia oman terveyden, hyvinvoinnin ja omahoidon edistämiseen. Oma Tesoma -hankekokonaisuuteen kuuluvan 6Aika – avoimet innovaatioalustat -projektin järjestämä Hyvinvointia digitaalisilla ratkaisuilla -ideakilpailu oli käynnissä 22.10.2015-15.01.2016.

Kilpailussa oli kaksi luokkaa: organisaatiot ja kaupunkilaiset. Organisaatiot-luokkaan saatiin kaikkiaan 15 ratkaisuehdotusta ja kaupunkilaisluokkaan 9.

Organisaatiot-luokkaan haettiin kehitteillä olevia ratkaisuja, jotka eivät ole vielä markkinoilla käytössä. Kaupunkilaiset-luokassa etsittiin ideatasolla olevia ratkaisuja, jotka voivat pohjautua olemassa olevaan teknologiaan tai jotka nostavat esiin haasteen tietynlaisen digitaalisen ratkaisun kehittämiseen.

Kommentointi suljettu.