Ikurin Lähiötalo avasi ovensa

Ikurin Lähiötalon avajaisia vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa lauantaina 3.10.2015. Virontörmänkatu 13:ssa toimiva Lähiötalo tarjoaa apua tesomalaisten arkeen. Lähiötalon toiminta käynnistyy vaiheittain lokakuun aikana. Alkuvaiheessa toimintaa on tarjolla erityisesti lapsille, lapsiperheille ja ikäihmisille.

Lähiötalon Olohuone on avoinna maanantaisin. Sen yhteyteen avautuu myöhemmin lokakuussa Lähiötalon lapsiparkki, jonne vanhemmat voivat jättää maksutta lyhyeksi aikaa lapsensa hoidettavaksi. Keskiviikkoiltapäivisin lokakuun puolivälistä marraskuun puoliväliin talossa on tietokoneklinikka, jonne voi tulla kysymään neuvoa tietokoneiden ja mobiililaitteiden käytöstä. Perjantaisin Lähiötalossa on lasten iltapäiväkerho. Alakouluikäisille Lähiötalossa on syyslomaviikolla lomakerho tiistaista torstaihin. Lomakerhoon voi ilmoittautua Helille: heli@svk.fi.

Tarkista Lähiötalon aukioloajat viikko-ohjelmasta. Lisätietoa toiminnasta saa osoitteesta info.ikurinlahiotalo@viadia.fi.

Ikurin Lähiötaloa ylläpitää ViaDia Pirkanmaa ry, joka on yksi valtakunnallisen ViaDian paikallisyhdistyksistä. Diakoniatyötä tekevän ViaDian taustayhteisö on Suomen Vapaakirkko.

Ikurin Lähiötalon avajaistapahtumassa pienimmät pääsivät huvittelemaan pomppulinnassa.

Ikurin Lähiötalon avajaistapahtumassa pienimmät pääsivät pomppulinnaan.

2 vastausta to “Ikurin Lähiötalo avasi ovensa