Joko olet tutustunut Omatesoma.net-sivustoon?

Omatesoma.net on Tesoman ja sen lähialueiden tapahtumat, toimijat, palvelut ja uutiset yhteen kokoava sivusto osoitteessa www.omatesoma.net.

Sivustolle avattiin huhtikuun alussa Tesoma-blogi, johon tesomalaiset ja Tesomalla toimivat ihmiset kirjoittavat alueeseen liittyviä juttuja. Tekstien aiheiden kirjo on laaja: hyvinvointikeskuksen tilannekatsauksesta Tesoman Olkkarin uutisiin ja yhteisötalon tunnelmista nuorisokeskuksen toimintaan. Kesällä blogikirjoittajien joukkoon astuu kaksi tesomalaista nuorta, jotka kirjoittavat mukavia juttuja nuoren näkökulmasta.

Omatesoma.netistä löytyy myös Tesoman oma tapahtumakalenteri, johon kootaan tietoa harrastusryhmistä ja tapahtumista Tesomalla ja sen lähialueilla. Tesoma on vilkas paikka, mikä ei hiljene kesäksikään. Tapahtumakalenterista voi käydä kurkistamassa, mitä mielenkiintoista on lähipäivinä tulossa.

Tesomalla ja sen tuntumassa toimivat yhdistykset ja seurat voivat pyytää tapahtumakalenteriin oman käyttäjätunnuksen ja viedä itse omat tapahtumansa kalenteriin. Sivustolla käy kuukausittain lähet tuhat kävijää, joten kalenterilla saa näkyvyyttä tapahtumille ja toiminnalle.

Lisätietoa

Projektikoordinaattori Johanna Kurela
johanna.kurela@tampere.fi

Kommentointi suljettu.