Kulttuurihöntsyissä vuorossa kännykkävalokuvausta

Tessun kulttuurihöntsyt -toiminta tarjoaa monenlaisia lyhyt- ja pidempikestoisia harrastusmahdollisuuksia tesomalaisille.

Käynnissä on taidelähtöinen keskusteluryhmä eli vastaparipaja, joka kokoontuu torstaisin Wihreässä Puussa. Maanantai-iltaisin nuorisotalolla nuoret treenaavat beatboxingia ja rap-musiikin tekemistä Tommi Pehmeen ja Epun johdolla. Samat tesomalaiset artistit vetävät myös graffitipajatoimintaa, jonka tuloksena syntyy lähiviikkoina Tesoman jäähallin pysäköintipaikalla olevaan taidekolmioon uusi graffititaideteos.

Ensi viikolla on alkamassa tesomalaisen freelancevalokuvaaja Jonna Malmbergin vetämä kännykkävalokuvauspaja. Kaikki, joilla on matkapuhelimessaan kamera ja jotka osaavat käyttää sitä, ovat tervetulleita mukaan oppimaan valokuvan asettelua ja tunnelman vangitsemista. Kännykkäkameran tekniikkaan ei pajassa perehdytä.

Kännykkäkuvausryhmä kokoontuu Wihreässä Puussa (Ristimäenkatu 35) keskiviikkoisin klo 17-18.30 neljä kertaa: 14.10., 21.10., 28.10. ja 4.11.2015. Kurssi on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset Saana Santikolle, saana.santikko@naapuri.fi.

Seuraa hauskoja ja rentoja kulttuurihöntsyjä Facebookissa: Tessun kulttuurihöntsyt.

 

Kommentointi suljettu.