Lähde mukaan ympäristöluotsitoimintaan

Tampereella muutaman vuoden ajan käynnissä ollut kaupungin vapaaehtoistoiminta, kulttuuri- ja liikuntaluotsitoiminta, laajenee kevään 2016 aikana ympäristöluotsauksiin.

Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE etsii luonnosta kiinnostuneita täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka kannustavat tutustumaan omaan lähiympäristöön ja osallistumaan sen hoitoon. Ympäristöluotsitoiminnassa yhdistyy ulkoilu, liikkuminen sekä mukava yhdessä tekeminen luonnossa. Toiminta avaa myös uusia näkökulmia tuttuun ympäristöön. Ympäristöluotsit osallistuvat Tesoman alueella kaupungin viheralueiden hoitoon yhdessä toisten vapaaehtoisten ja työntekijöiden kanssa.

Vapaaehtoisiksi haluaville järjestetään kevään aikana perehdytyskurssi ympäristöluotsitoimintaan. Vapaaehtoisten ei tarvitse olla luontoasiantuntijoita, vaan jokainen osallistuu toimintaan omin taidoin ja tiedoin. Mikäli haluat ympäristöluotsiksi tai kuulla enemmän toiminnasta ota yhteys vapaaehtoistoiminnan museolehtori Pilvi Tuomaiseen sähköpostitse. Osoite on pilvi.tuomainen@tampere.fi. Tervetuloa mukaan ympäristöluotsitoimintaan!

Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE järjestää ympäristöluotsitoimintaa yhteistyössä Tampereen Luonnontieteellisen museon, Tampereen Infran kunnossapitopalveluiden ja Ekokumppaneiden kanssa.
Lapiointia

Kommentointi suljettu.