Liikunnallisten perheiden arjen haasteita ratkotaan Koklaamossa – tervetuloa mukaan!

Koklaamo on Tampereen kaupungin uusi palvelu, joka tuo yhteen kaupunkilaiset, yritykset ja yhteisöt etsimään ratkaisuja asukkaiden arjen ja uudistuvan kaupunkiympäristön haasteisiin.

Koklaamossa tartutaan kaupunkilaisten haasteisiin, luodaan niihin ratkaisuehdotuksia ja kokeillaan ehdotuksia yhdessä käyttäjien kanssa. Kokeileminen antaa heti palautteen ratkaisusta ja kertoo, onko sille kysyntää.

Käytännössä Koklaamo on kokonaisuus, joka muodostuu viidestä työpajasta ja kokeilujaksosta. Työpajat ovat kerran viikossa ja kokeilujakso kestää 1-3 viikkoa. Idean jalostaminen, kokeileminen ja viimeisteleminen valmiiksi konseptiksi vie siis vain 6-8 viikkoa!

Koklaamon teemat vaihtelevat. Tiistaina 11.10.2016 käynnistyvässä Koklaamossa aiheena on liikunnallisten perheiden arki. Ratkaisuja etsitään näiden perheiden kiireen vähentämiseksi ja lasten harrastuspaikoilla vietetyn odotteluajan hyödyntämiseksi.

Koklaamoon haetaan nyt uudistumishaluisia yrityksiä, ideoita pulppuavia asukkaita sekä seuroja, yhdistyksiä ja oppilaitoksia sparraajiksi tukemaan ideoiden kehittämistä.

Jos kiinnostuit Koklaamosta ja haluat olla mukana uudenlaisessa toiminnassa, ota yhteyttä Nina Mustikkamäkeen.

Katso lisätietoa Koklaamo-toiminnasta: http://omatesoma.fi/kokeillen-vauhtia-uusille-ideoille/.

Lisätietoja
Nina Mustikkamäki
nina.mustikkamaki(at)tampere.fi
p. 040 138 9234

Kommentointi suljettu.