Tesoman Olkkari

olkkaria-perustetaan

Tesoman Olkkari

Tesoman Olkkari oli Ristimäenkadulla toiminut kaikenikäisten kohtaamispaikka, jonne saattoi tulla viettämään aikaa ja ottamaan osaa monenlaiseen maksuttomaan toimintaan ja tapahtumiin. Asiointi-, palveluneuvonta- ja terveystietotilaisuuksien, kulttuuritapahtumien ja liikuntaryhmien lisäksi Olkkarissa voi osallistua alueen asukkaiden omien avointen ryhmien toimintaan.

Olkkarissa toimintaa järjestivät yhdistykset, seurat, ryhmät ja vapaaehtoistoimijat kaupungin ja muiden julkisten toimijoiden rinnalla. Toimintaa koordinoi Tampereen kaupungin Oma Tesoma -hanke.

Tesoman pääsiäismunapuutapahtumat vuosina 2017 ja 2018 samoin kuin siisteyteen, kierrätykseen ja jakamistalouteen liittyvä Vihreä Tesoma -tapahtuma (2017) sekä Tesoman joulunavaustapahtuma (2017) toteutettiin osana Olkkarin toimintaa.

Tesoman Olkkarin verkostomaisella yhteistyöllä valmisteltiin keväällä 2018 avautuneen Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvilan toimintaa. Valtaosa Ristimäenkadun Olkkarissa toteutetusta toiminnasta siirtyikin hyvinvointikeskukseen sen avauduttua huhtikuussa 2018.

Yhteystiedot

Tesoman Olkkarin toiminnan koordinoija
Minna Kalli
minna.kalli@tampere.fi
040 179 8663