Palloiluhalli

palloiluhalli-ulkoa

Materiaalit ja linkit

Esite palloiluhallista

Tesoman palloiluhallille hyvän rakentamisen palkinto 2016

Tesoman palloiluhalli

Tesoman palloiluhalli (Tesoman valtatie 46) otettiin käyttöön heinäkuussa 2016. Palloiluhallin avajaisia vietettiin 8.10.2016.

Palloiluhalli on arkisin päiväaikaan Tesoman koulun käytössä. Iltaisin ja viikonloppuina halli on erityisesti seurojen käytössä.

Tesoman palloiluhallista löytyvät täysimittaiset koripallo-, lentopallo-, salibandy-, futsal- ja sulkapallokentät. Väliverhoilla saadaan poikittain kolme täysimittaista koripallokenttää, joissa on omat tulostaulut. Hallissa on kahdeksan pukuhuonetta ja kuntosali.

Hallin tiloja voi varata Timmi-järjestelmän kautta osoitteessa https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/login.do.

palloiluhalli-sisalta

Palloiluhalli numeroina

Tesoman palloiluhallin kiinteään katsomoon mahtuu 508 henkeä ja kun teleskooppikatsomo otetaan käyttöön, saadaan 357 paikkaa lisää. Hallin sallittu katsojamäärä on tuhat henkilöä.

Piha-alueella on sata pysäköintipaikkaa ja 160 polkupyöräpaikkaa, joista 40 on katettu. Sisääntuloaulassa on 16 baaripöytää 90 henkilölle, ja 56 hengen kahvio sijaitsee käytävän päässä.

Kaikki piha-alueen kulkureitit ovat esteettömiä. Rakennuksessa on hissi. Liikuntaesteisten katsomopaikat sijaitsevat ylä- ja alatasanteella.