Pekka Leppänen valittu vuoden 2015 vapaaehtoistoimijaksi

Tampereen kaupunki on palkinnut tesomalaisen Pekka Leppäsen sosiaali- ja terveysalalla toimivana vuoden vapaaehtoistyöntekijänä. Palkinto myönnettiin ensimmäistä kertaa.

Leppästä palkinnonsaajaksi ehdottaneet kertoivat perusteluissaan, että Leppänen on aina valmiina auttamaan ja keksimään tekemistä niin nuorille kuin vanhoillekin. Hän ohjaa muun muassa ikäihmisten liikuntaryhmiä ja on valvonut nuorten työllistettyjen kesätyöntekijöiden toimintaa. Hän myös osallistuu aktiivisesti erilaisten tapahtumien ja retkien järjestämiseen ja toteuttamiseen sekä innostaa muita lähtemään mukaan toimimaan. Leppänen tekee vapaaehtoistyötä myös Tesoma-seura ry:ssä sekä Kaupunkilähetys ry:ssä. Lisäksi hän ehtii osallistua uudistuvan Tesoman kehittämiseen.

Vuoden vapaaehtoistyöntekijäksi voidaan valita joko vapaaehtoistoiminnan pitkäaikainen konkari tai uusi innokas toimija. Palkittava on muille kannustavana esimerkkinä, joka tuo iloa, tukea, voimavaroja ja toivoa niille, joiden kanssa hän toimii. Palkinnon myöntää terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta.

Kaupunki kysyi ehdotuksia palkittavasta Valma-valmistelufoorumin kautta. Kyselyyn jätettiin yhteensä 15 ehdotusta.

Pääluottamusmiehenä toiminut Pekka Leppänen huolehti siitä, että Tesomalla kesällä 2015 työskennelleet innokkaat nuoret pitivät tauot ajallaan. Kuva: Johanna Kurela

Pääluottamusmiehenä toiminut Pekka Leppänen huolehti siitä, että Tesomalle kesällä 2015 työskennelleet innokkaat nuoret pitivät tauot ajallaan. Kuva: Johanna Kurela

Kommentointi suljettu.