Seminaari Tesoman hyvinvoinnin tulevaisuudesta

Tesoma kuva1

Hyvinvoinnin tulevaisuus Tesomalla -seminaarissa torstaina 22.10.2015 klo 12-17 pohditaan, millainen on tulevaisuuden hyvinvointikeskus digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Kaikille kiinnostuneille avoin seminaari järjestetään Mediapoliksessa (Tohlopinranta 31, Tampere).

Hyvinvointi- ja terveyspalveluiden tuottamiseen sekä omahoidon ja terveyden tukemiseen haetaan kiivaasti uusia ratkaisuja. Niin meillä Suomessa kuin laajemmin länsimaissa päivänpolttavina haasteina ovat miten hyvinvointi- ja terveyspalvelut voidaan tuottaa joustavalla, ennakoivalla sekä ihmisten omahoitoa ja ennaltaehkäisyä tukevalla tavalla sekä millaisia mahdollisuuksia digitaaliset ratkaisut voivat tuoda koko palvelujärjestelmän ja uusien toimintamallien kehittämiseen.

Tampereen kaupunki keskittää alueellisia hyvinvointipalveluita liikekeskusten yhteyteen. Tesoman hyvinvointikeskus avaa ovensa asiakkaille loppuvuodesta 2017. Keskukseen sijoittuvat tällä hetkellä hajautettuna toimivat terveydenhoidon, hammashoidon, lasten- ja äitiysneuvolan sekä kirjaston palvelut.

Keskuksen palvelukokonaisuuteen on suunniteltu lisättävän uusina palveluina hyvinvointia edistävää toimintaa, kuten sosiaali- ja hyvinvointineuvontaa ja -ohjausta sekä muita arjessa selviytymistä tukevia matalan kynnyksen palveluita. Hyvinvoinnin ja terveyden omahoitoa ja palvelujen saatavuutta tehostetaan ottamalla käyttöön uutta teknologiaa ja digitaalisia ratkaisuja.

Mallia luodaan parhaillaan avoimessa yhteistyössä palvelunkäyttäjien ja -tuottajien kanssa. Palvelukokonaisuus on tarkoitus tuottaa kumppanuusmallilla, jonka toteuttamiseen haastetaan niin kaupungin oma tuotanto, yritykset kuin kolmas sektorikin. Tuottajat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin, ja hankinnan hyödyt ja riskit jaetaan.

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.10.2015! Toimi nopeasti, mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittautuminen: https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/10546/lomake.html

Kommentointi suljettu.