Syyskuussa vietetään Liikkumisen unelmakuukautta – ilmoita tapahtumasi mukaan!

Syyskuussa 2016 vietetään ympäri Suomea Liikkumisen unelmakuukautta. Teemakuukauden tarkoituksena on rohkaista ihmisiä arkiliikunnan kokeiluihin ja yhteistyöhön.

Liikkumisen unelmakuukauden aikana tamperelaiset seurat, yhdistykset, yritykset, vapaaehtoiset ja kaupungin eri toimijat voivat järjestää erilaisia avointen ovien päiviä, lajikokeiluja, kävelykokouksia, pop up -tapahtumia tai muita liikunnallisia tuokioita. Omat isot ja pienet tapahtumat sekä kaikenlaiset mukavat liikkumiseen liittyvät ideat voi ilmoittaa mukaan Liikkuva Tampere -projektin verkkosivuilla, www.liikkuvatampere.fi.

Liikkumisen unelmakuukauden aikana on luvassa useita hauskoja tempauksia ja kampanjoja. Autotonta päivää vietetään 22.9.2016, jolloin voi tienata itselleen ilmaisen bussilipun 20 kyykyllä. Syyskuussa on käynnissä myös työnantajille suunnattu Ilmianna pyöräilymyönteinen työpaikka -kampanja, jossa kolme pyöräilymyönteisintä työpaikkaa palkitaan pyörähuollolla. Liikkujan viikkoa vietetään 16.-22.9.

Kaikkien syyskuun loppuun mennessä ideoita tai tapahtumia jakaneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja. Mahdollisuus on voittaa mm. Rion olympialaisissa olleita Suomen kisajoukkueen Tunturi-polkupyöriä sekä risteilylahjakortteja Tukholmaan.

Ilmoita liikuntatapahtumasi ja -ideasi mukaan:
www.liikkuvatampere.fi

Liikkuva TampereLisätietoja
projektipäällikkö Johanna Riippi
Liikkuva Tampere
johanna.riippi@tampere.fi

Kommentointi suljettu.