Tehdään Tesomaa! -päivillä luodaan tulevaisuutta

Tesomalla on ma–to 17.–20.8.2015 kello 10–19 kaikille avoimet Tehdään Tesomaa! -suunnittelupäivät alueen liikekeskuksessa. Ovet ovat avoinna päivittäin klo 10–19. Nelipäiväiseen tapahtumaan kutsutaan mukaan alueen yritykset, asukkaat ja yhteisöt miettimään yhdessä Tesoman vahvuuksia ja miten niitä voidaan hyödyntää. Joka päivällä on oma teemansa.

Tehdään Tesomaa! -päivät on tapahtuma, jossa osallistujat pääsevät luomaan alueen tulevaisuutta. Vaikuttaa voi joko osallistumalla intensiivisiin työpajoihin tai muuten poikkeamalla paikalle kertomaan teemoihin liittyviä ajatuksia ja ideoita. Kaikki näkemykset ovat tervetulleita.

Maanantai on erityisesti yritysten päivä, jolloin alueen yrittäjät keskustelevat siitä, millainen Tesoma tukee yritysten uudistumista. Tiistain ja keskiviikon teemoina ovat Tesoman hyvä arki ja elinvoimaisuus. Torstaina keskitytään pohtimaan sitä, millaisia palveluja Tesoman hyvinvointikeskuksessa voisi olla tarjolla ja millaiset digitaaliset palvelut voisivat tukea asukkaiden hyvinvointia.

Suunnittelupäivien aiheet

Ma 17.8. Millainen Tesoma tukee yritysten uudistumista?
Klo 10.00 tilaisuuden avaa kansanedustaja Olli-Poika Parviainen.

Ti 18.8. Millainen Tesoma tarjoaa toimivan arjen asukkaille?

Ke 19.8.  Mistä rakentuu elinvoimainen Tesoma?

To 20.8. Millainen hyvinvointikeskus tarvitaan Tesomalle?
Suunnittelupäivien yhteenveto klo 16.30 alkaen.
Päätössanat johtaja Kari Kankaala, Tampereen kaupunki.

Työpajojen tarkempi aikataulu on Facebookissa Tehdään Tesomaa! -sivuilla.

Tilaisuudet vetää Ideascout Oy. Tehdään Tesomaa! -päivät toteuttaa Tampereen kaupungin 6Aika – Avoimet innovaatioalustat -projekti, jonka rahoittajia ovat Euroopan aluekehitysrahasto ja Tampereen kaupunki. Projekti on osa laajaa Oma Tesoma -hankekokonaisuutta.

Lisätietoja 

projektipäällikkö Nina Mustikkamäki
p. 040 138 9234, nina.mustikkamaki@tampere.fi

Kommentointi suljettu.