Tesomalaisten ideoita kaivataan asukasillassa torstaina 9.3.2017

Oma Tesoma -hanke järjestää asukasillan seudun asukkaille Tesoman Olkkarissa torstaina 9.3.2017 klo 17.30. Illan aikana tutustutaan kehitysvaiheessa olevaan Tesoma-portaaliin ja pohditaan tapoja tehdä portaalista alueen asukkaita palveleva. Osallistujilta toivotaan ideoita, unelmia ja ehdotuksia tesomalaisten näköisistä sisällöistä. Illan aikana keskustellaan myös tulevasta hyvinvointikeskuksesta, jonka viestinnässä Tesoma-portaalia tullaan käyttämään.

Asukkaiden ideoiden lisäksi asukasillassa kuullaan Oma Tesoma -hankkeen projektijohtaja Tanja Koivumäen katsaus Tesoman seudun tulevaisuuteen. Puheenvuoron saa myös Tesoman tulevan hyvinvointikeskuksen projektipäällikkö, joka kertoo hankkeen etenemisestä.

Tesoman Olkkari sijaitsee osoitteessa Ristimäenkatu 35, 33310 Tampere. Tesoma-portaali löytyy osoitteesta omatesoma.net.

Portaali asukkaiden toiveesta

Oma Tesoma -hankkeen yhtenä tavoitteena on omaleimaisen, elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunginosan luominen yhdessä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Tesoma-portaali on syntynyt alueen asukkaiden toiveesta saada paikalliset palvelut ja tapahtumat koottua yhdelle sivustolle. Niiden lisäksi portaaliin suunnitellaan erilaisia yhteisöllisiä sisältöjä, joita tuottavat paitsi alueen toimijat, myös tesomalaiset itse. Varsinaisen Tesoman kaupunginosan lisäksi portaali palvelee myös Tohlopin, Epilänharjun, Raholan, Ikurin, Lamminpään, Haukiluoman, Myllypuron ja Kalkun asukkaita sekä alueen palveluiden tuottajia ja käyttäjiä.

Lisätietoja

Johanna Kurela
Projektikoordinaattori
johanna.kurela(at)tampere.fi
040 139 1539

Kommentointi suljettu.