Tesoman ITE-pisteellä terveydenhoitaja tavattavissa tiistaisin

Tesoman kirjastossa on itsehoito- eli ITE-piste, jossa pääsee omatoimisesti mittaamaan verenpaineen sekä saamaan tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Tampereen kaupunki järjestää parin kuukauden ajan itsehoidon neuvontapäiviä ITE-pisteissä. Tesoman ITE-pisteellä on terveydenhoitaja paikalla tiistaisin klo 13.30-15.30.

Terveydenhoitaja antaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää neuvontaa, opastaa ITE-pisteen käytössä sekä antaa mm. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä ohjeita. Heidän kanssaan voi käydä läpi myös laboratoriotuloksia.

Joillakin neuvontapäivillä saa tavanomaisen ohjauksen lisäksi tietoa erityisaiheesta. Huhtikuussa teemoja ovat allergiat (12.4.), ravitsemus ja sydänterveys (19.4.) ja henkinen hyvinvointi (26.4.). Toukokuussa aiheita ovat astma (3.5.), aivoverenkiertohäiriöt (10.5.), suun terveys (17.5.), arkiliikunta (24.5.) ja tupakka (31.5.). Kesäkuun neuvontatiistaina aiheena on kaupungin kulttuuri- ja liikuntaluotsitoiminta (7.6.).

Terveydenhoitajan tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvita lähetettä tai ajanvarausta.

ITE-pisteiden neuvontatiistait alkavat 12.4.2016 ja päättyvät 7.6.2016. Itsehoidon neuvontapäiviä pyritään jatkamaan syksyllä.

Kommentointi suljettu.