Tesoman terveysasema jakautuu kolmeen toimipisteeseen

Tesoman terveysaseman sisäilmaongelmia ei ole saatu korjattua remontilla, minkä vuoksi terveysasema suljetaan tämän vuoden loppuun mennessä. Loppiaisen jälkeen 7.1.2016 terveysaseman lääkärit ja hoitajat jatkavat vastaanottojaan kolmessa eri pisteessä: vanhan varikon tiloissa Lielahdessa (Turvesuonkatu 15) sekä Tipotien ja Lielahden terveysasemilla.

Tesoman terveysaseman asiakkaiden tuleva asiointipaikka määräytyy asuinalueen mukaan. Epilän ja Ristimäen asukkaiden vastaanotot ovat Tipotiellä, ja Lielahden terveysasemalla palvellaan Haukiluomassa, Myllypurossa ja Lamminpäässä asuvia. Muut saavat terveysasemapalvelunsa Turvesuonkadulla vanhan varikon tiloissa, joissa tehdään remonttia.

Turvesuonkadun pisteeseen muuttaa Tesomalta kuusi lääkäriä ja hoitajaa. Lielahtikeskukseen ja Tipotielle menee kumpaankin kaksi lääkäriä ja yksi hoitaja.

Hammashoitolan vastaanotot siirtyvät Lielahden hammashoitolaan Lielahtikeskukseen. Suuhygienisti ottaa vastaan Tipotiellä.

Tesoman terveysaseman palvelut toimivat väliaikaisissa tiloissa vuoteen 2017 saakka, jolloin uusi Tesoman hyvinvointikeskus avautuu.

Suunnitteilla on tesomalaisille tarkoitettu keskustelutilaisuus aiheesta.

Kommentointi suljettu.