Työttömät Tesoman miähet – tulkaa torstaina kaffelle!

Pitkään työelämän ulkopuolella olevat tesomalaiset miehet kutsutaan mukaan Tesoman miähet -toimintaan, jonka tavoitteena on tehdä Tesomasta parempi paikka työttömälle miehelle. Tesoman miähet -hankkeessa kuullaan miesten toiveita ja tarpeita ja niiden pohjalta rakennetaan palveluja ja toimintaa, mitkä lisäävät miesten sosiaalista osallisuutta ja parantavat työ- ja toimintakykyä.

Miehet ovat tervetulleita kertomaan ajatuksistaan ja ideoistaan kahvitapaamisiin, joita järjestetään samanaikaisesti Haukiluomassa Runkokatu 12:n kerhohuoneessa ja Ristimäenkadulla kerhotila Tekkarissa (Ristimäenkatu 36 A, pääty). Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 11.2.2016 klo 13-15. Kahville voi tulla samaan aikaan ja samoihin paikkoihin myös myöhempinä torstaina: 18.2.2016, 25.2.2016, 10.3.2016 ja 17.3.2016. Tervetuloa mukaan!

Kutsukirje Tesoman miehälle

Tesoman miähet on työelämän ulkopuolella olevien miesten työ- ja toimintakyvyn parantamisen yhteishanke, joka toteutetaan vuosina 2015-2018 Tampereen Tesoman alueella. Hanketta hallinnoi Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja sen osatoteuttajia ovat Setlementtiyhdistys Naapuri ry, Tampereen kaupunki ja Harjun seurakunta. Toimintaa rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Kommentointi suljettu.