Vanhan liikekeskuksen purkutyöt ovat alkaneet

Tesoman tyhjillään olevan liikekeskuksen purkaminen on alkanut. Suunnitelman mukaan purkutyöt saadaan valmiiksi kesäkuun alkupuolella.

Kesko rakennuttaa puretun liikekeskuksen tilalle uuden, Tesomantoriksi nimetyn liikekeskuksen. Uuden liikekeskuksen rakentaminen käynnistyy kesällä. Liikekeskus valmistuu tällä tietoa vuoden 2017 lopulla.

Uuteen liikekeskukseen tulee tilaa K-supermarketin lisäksi muille kauppa- ja palvelualan yrityksille. Tesomantorille tulee myös Tampereen kaupungin terveys- ja kirjastopalveluja, jotka muodostavat Tesoman hyvinvointikeskuksen.

Uuden liikekeskuksen valmistuttua Kesko remontoi nykyisen K-supermarket Länsitorin rakennuksen ja yhdistää sen osaksi Tesomantorin liikekeskusta.

 

Roskalavoja liikekeskuksen purkutyömaalla. Kuva: Anna-Maria Kiviniemi

Kierrätettävän materiaalin keruulavoja liikekeskuksen purkutyömaalla. Kuva: Anna-Maria Kiviniemi

Vanhan liikekeskuksen purkaminen on alkanut. Talo on ympäröity rakennusaidalla. Kuva: Anna-Maria Kiviniemi

Vanhan liikekeskuksen purkaminen on alkanut. Talo on ympäröity rakennusaidalla. Kuva: Anna-Maria Kiviniemi

3 vastausta to “Vanhan liikekeskuksen purkutyöt ovat alkaneet

 • PASIM
  3 vuotta ago

  Vihdoinkin! Welcome New Tesoma! :)

  • Johanna
   3 vuotta ago

   Mekin olemme iloisia! Tästä alkaa taas uusi askel kohti tulevaisuuden Tesomaa.

 • PASIM
  3 vuotta ago

  Hei, mitä tapahtuu ostarin toiselle kiinteistölle, jossa mm Valintatalo ja apteekki? Aamulehden uutisoinnin perusteella sekin purettaisiin, mutta olen ollut siinä käsityksessä, että se jäisi. Alunperinhän sekin kiinteistö oli osa yhtä suurta uutta kauppakeskuskiinteistöä (ja tältä myöskin kaava näytti mielestäni), mutta tämä muuttui jossain vaiheessa matkaa.