Vie Tesoman tutkija kävelylle ja näytä Tessun mansikkapaikat!

Tutkija Jenna Taajamo haluaa nähdä tesomalaisten lempipaikkoja.

Tutkija Jenna Taajamo haluaa nähdä tesomalaisten lempipaikkoja.

Pirkkalassa työskentelevä tutkija Jenna Taajamo etsii tutkimustaan varten tesomalaisia haastateltavaksi. Olet sopiva, jos:

  • asut Tesoman alueella (myös Epilänharju, Lamminpää, Tohloppi, Ristimäki, Tesomajärvi, Ikuri, Haukiluoma, Myllypuro)
  • olet osallistunut johonkin Oma Tesoman järjestämään tilaisuuteen, työpajaan tai projektiin ainakin kerran

Ei ole väliä, oletko asunut alueella vuoden vai kolmekymmentä, sillä jokaisen alueella tällä hetkellä asuvan asukkaan tarinat, mielipiteet ja kokemukset ovat tärkeitä.

Haastattelu on luonteeltaan rento jutusteluhetki, jossa ei vääriä vastauksia tunneta. Haastattelu toteutetaan Tesoman alueella haastateltavan itse valitsemallaan kävelyreitillä.  Ideana on, että haastateltava valitsee reitille mielestään Tesomalle merkityksellisiä ja tärkeitä kohteita sekä myös sellaisia asioita (jos on), joihin toivoisi parannusta.

Aikaa haastatteluun menee noin 1-2 tuntia, ja kiitokseksi jokainen haastateltava saa suklaalevyn. Haastatteluja on mahdollista tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos tahdot tulla kaverin kanssa, niin myös parihaastattelut onnistuvat. Haastattelut nauhoitetaan ja toteutetaan aina anonyymisti eli haastateltavan henkilöllisyys ei tule paljastumaan tutkimuksessa.

Jenna Taajamo on Itä-Suomen yliopistossa työskentelevä nuorempi tutkija, joka tekee tutkimusta Tesoman alueellisesta identiteetistä, imagosta ja asukkaiden osallistumisesta. Lue lisää Taajamon tutkimuksesta: Asuinalueen imago ja asukkaiden identiteetti.

Ota yhteyttä sähköpostilla: jenna.taajamo@uef.fi

Kommentointi suljettu.