Villi kortti jatkuu syksyllä 2016 – ilmoittaudu mukaan nauruhermoja kutkuttaviin nauhoituksiin!

Oletko aina pohtinut, kuinka TV-ohjelman kuvaukset liveyleisön kanssa järjestetään? Kiinnostaisiko päästä seuraamaan viihteellisen ohjelman studionauhoituksia paikan päältä?

Vakavan hauska urheiluviihdeohjelma Villi kortti kuvataan taas syksyllä 2016 Tohlopissa, Tampereella. Haemme studioyleisöä nauhoituksiin ja tarjoamme sinulle mahdollisuutta ilmoittautua mukaan hupailuun. Jos olet aina halunnut päästä seuraamaan panelistien sanailua paikan päältä, on nyt tilaisuutesi toimia.

Villi kortti on viihteellinen paneelishow, jonka aiheena on yksi suomalaisten suosituimmista vapaa-ajanviettotavoista: penkkiurheilu. Ohjelmassa urheilu- ja viihdemaailmasta tutut panelistit pureutuvat urheilun merkittävimpiin tapahtumiin, nostavat esiin omia huippuhetkiään ja kokeilevat kummallisia tehtäviä urheilun maailmassa. Aikaisemmilta kausilta mukana ovat pujottelun maailmanmestari Kalle Palander, kirjailija Paula Noronen, Suomen surkein juontaja Juuso Mäkilähde, entinen jalkapallolegenda Aki Riihilahti, räppäri Tommy Lindgren sekä viihteen monitoimimies Ville Myllyrinne. Uusina panelisteina kolmannella kaudella nähdään yksi Suomen menestyneimmistä suunnistajista, Minna Kauppi ja komediamaailman tuore lupaus Pilvi Hämäläinen. Ohjelman juontajana ja erotuomarina jatkaa Riku Riihilahti.

Nauhoituksiin voi osallistua joko yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko vuositason voimin. Huomioittehan kuitenkin, että keskustelu ja sketsit saattavat paikoitellen äityä alaikäisille sopimattomiksi.

Voit ilmoittautua studioyleisöön lähettämällä sähköpostia Elli Hokkaselle osoitteeseen elli.hokkanen@yellowfilm.fi. Viestissä tulee ilmetä:

• päivämäärä, jolloin haluaisit osallistua
• osallistuvien henkilöiden määrä
• yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite, johon tarkemmat ohjeet nauhoituksiin osallistumisesta voidaan toimittaa

Villi kortti -show’n syksyn 2016 nauhoituspäivät:

Maanantai 19.9. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 26.9. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 3.10. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 10.10. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 24.10. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 31.10. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 7.11. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 14.11. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14
Maanantai 28.11. – paikalla Tampereen Tohlopissa tulee olla klo 14

Aurinkoista syksyä, toivottavasti nähdään nauhoituksissa!

Terveisin,
Villi kortti –tiimi

Seuraa meitä:
Yle.fi/villikortti
facebook: Villi kortti
instagram: @villikortti
twitter: @villikortti

Kommentointi suljettu.