Vuoropuhelua Kipinä 2016 -tilaisuudessa

Tampereen kaupungin tavoitteena on, että vuonna 2025 kaikki kaupunkilaiset käyttävät ensisijaisesti digitaalisia hyvinvointipalveluja. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää laaja-alaista vuoropuhelua ja monimuotoista kumppanuutta niin edelläkävijäyritysten kuin muidenkin toimijoiden kanssa. Vuoropuhelun herättämiseksi Tampereen kaupunki järjestää torstaina 21.4.2016 kello 12–17 Kipinä 2016 – Innovaatioita hyvinvointipalveluiden digitalisointiin -tilaisuuden Tampereen kaupungin keskusvirastotalon valtuustosalissa (Aleksis Kiven katu 14–16, 5. krs).

Kipinä 2016 -tilaisuudessa käydään keskustelua siitä, miten yritys voi saada esiteltyä uudet ideansa kaupungin edustajille, miten kaupunki kertoo markkinoille tarpeistaan ja miten päästään ketterästi uusien digitaalisten ratkaisujen pilotointiin.

Tilaisuus huipentuu kipinöintiin. Yhteensä 15 valikoitua start up -yritystä ja markkinoilla jo toimivaa yritystä pitchaavat eli pitävät nopeat esitykset omista innovatiivisista hyvinvointipalveluihin liittyvistä digiratkaisuistansa. Myös keskustelulle ja verkostoitumiselle on varattu aikaa, sillä ne voivat olla kipinä jollekin uudelle.

Kipinä 2016 – Innovaatioita hyvinvointipalveluiden digitalisointiin 21.4.2016

Ohjelma

12.00   Tilaisuuden avaus, pormestari Anna-Kaisa Ikonen
12.10   Kaupungin hyvinvointipalveluiden digitalisoinnin visio, tietohallintojohtaja Jarkko Oksala, Tampereen kaupunki
12.30   Tampereen kaupunki osana kansallista Omahoito ja digitaaliset arvopalvelut -hanketta, suunnittelupäällikkö Mika Vuori, Tampereen kaupunki
12.45   Paneelikeskustelu: Millaisia vuoropuhelun tapoja tarvitaan yritysten ja kaupungin välille uusien digitaalisten ratkaisujen synnyttämiseksi?

Panelistit:
Sote-toimialavastaava Riikka Elovaara, Elisa Oyj
Asiakkuusjohtaja Paula Mäkeläinen, Movendos Oy
Toimitusjohtaja Harri Männistö, Oy HLM Advisors Ltd.
Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala, Tampereen kaupunki

Paneelia vetää johtaja Taru Kuosmanen, Tampereen kaupunki

14.15   Kahvitauko
14.30   Kipinöintiä: Yritysten pitchaukset heidän digitaalisista ratkaisuistaan
15.45   Keskustelua ja verkostoitumista. Tilaisuus tutustua esiintyneiden 15 yrityksen ratkaisuihin tarkemmin sekä keskustella avautuvista yhteistyömahdollisuuksista
17.00   Tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 13.4.2016 tilaisuuden Eventbrite-sivulla. Ilmoittautumislomakkeelle pääset klikkaamalla register-painiketta.

Tilaisuudessa esittäytyvistä yrityksistä on nähtävillä lisätietoja maanantaista 11.4.2016 alkaen Eventbrite-sivulla.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä 6Aika- ja HANKI-hankkeiden kanssa. Hankkeita rahoittavat Tampereen kaupunki, Euroopan aluekehitysrahasto ja Tekes.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Nina Mustikkamäki, Tampereen kaupunki
nina.mustikkamaki@tampere.fi, p. 040 138 9234

Kommentointi suljettu.