Hyvinvointikeskuksen yhteisökahvila

yhteisokahvilan-haku

Materiaalit ja linkit

Hakuilmoitus: Kolmannen sektorin toimijoita haetaan mukaan kehittämään Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvilaa (24.5.2017)

Huonekortti

Vastaukset yhteisökahvilaa koskeviin kysymyksiin

Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvila

Tesoman hyvinvointikeskukseen on tulossa uudenlainen yhteisökahvila eli kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka, jossa järjestetään monipuolista tapahtumatoimintaa.

Yhteisökahvilan konseptia on kehitetty syksyllä ja keväällä Koklaamossa (www.koklaamo.fi)  Tampereen kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin voimin. Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvilan päävastuulliseksi toimijaksi on valittu Setlementti Tampere ry.

Yhteisökahvilan tarkoituksena on voittoa tavoittelemattomasti työllistää nuoria ja vaikeasti työllistettäviä henkilöitä sekä järjestää alueen asukkaille terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia, ryhmiä, tilaisuuksia, harrastustoimintaa sekä vertais- ja vapaaehtoistoimintaa.

Tesoman hyvinvointikeskukseen on tulossa yhteisökahvilan lisäksi kirjasto, lehtilukusali, nuorisotilat, terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvola sekä neuvonta- ja ohjauspiste. Talossa on tapahtuma- ja kokoontumistiloja, joita alueen toimijat voivat varata käyttöönsä.

Tesoman hyvinvointikeskus avautuu 9.4.2018.

Lisätietoja Koklaamosta:
www.koklaamo.fi

 

Lisätietoja

Tampereen kaupunki
Tesoman hyvinvointiallianssi
Mari Heikkilä, projektipäällikkö
040 160 4286
mari.heikkila@tampere.fi