Yhtenäiskoulu

Tesoman_koulu2_470

Materiaalit ja linkit

1. esite Tesoman yhtenäiskoulusta

2. esite Tesoman yhtenäiskoulusta

Yhtenäiskoulu ja päiväkoti

Tesoman yhtenäiskoulun ja päiväkodin rakentamis- ja perusparannushanke valmistuu vaiheittain.

Kevättalvella 2018 valmistui yhtenäiskoulun uudisrakennus, ja kaikki Tesomajärven alakoulun ja Tesoman yläkoulun oppilaat siirtyivät sinne talvilomaviikkonsa jälkeen.

Vanhan koulun päärakennus puretaan kesällä 2018, ja sen paikalle tulee alakoulun piha-alue. Entinen koulun sivurakennus remontoidaan. Piha-alueet valmistuvat syksyllä 2019.

Yhtenäiskoulussa opiskelevat vuosiluokat 1.-9. Rakennuksessa on oma siipensä myös Tesoman päiväkodille, joka siirtyy tiloihin syksyllä 2018. Yläkoululla, alakoululla ja päiväkodilla on kullakin oma piha-alueensa.

Talonrakennusurakan pääurakoitsija on Pohjola Rakennus Oy Häme.

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja Tampereen Tilakeskuksen toimitusjohtaja Virpi Ekholm muuraamassa Tesoman yhtenäiskoulun peruskiveä 18.8.2016. Kuva Kirsi Viertola.

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja Tampereen Tilakeskuksen toimitusjohtaja Virpi Ekholm muuraamassa Tesoman yhtenäiskoulun peruskiveä 18.8.2016. Kuva Kirsi Viertola.

Tesoman yhtenäiskoulun hankepäällikkö Antti Lakka pakkasi lieriöön peruskirjan lisäksi kolikoita ja Tesoman koulun oppilaiden The Soma -lehden. Kuva Kirsi Viertola.

Tesoman yhtenäiskoulun hankepäällikkö Antti Lakka pakkasi lieriöön peruskirjan lisäksi mm. Tesoman koulun oppilaiden The Soma -lehden. Kuva Kirsi Viertola.

Yhteystiedot

Hankepäällikkö Antti Lakka
Tampereen Tilakeskus Liikelaitos
p. 040 553 8008
antti.lakka(at)tampere.fi

Rehtori Panu Pitkänen
Tesoman koulu
p. 050 409 8919
panu.pitkanen(at)tampere.fi