Yle etsii dokumenttisarjaan tesomalaisia

Yleisradio etsii tesomalaisia Tesomalla kuvattavaan dokumenttisarjaansa. Sopisitko sinä ohjelmaan mukaan? Harkitse asiaa ja ilmoittaudu mukaan viimeistään loppiaisen jälkeisenä päivänä!

Yleisradion kutsu tesomalaisille:

Hei, teille kaikille!

Olemme suunnittelemassa täällä naapurissa, Tohlopin Yleisradiossa, ohjelmasarjaa Tesomalta. Tarkoituksena on tehdä ohjelmia televisioon ja verkkoon, draamaa, dokumentteja ja nettisisältöjä. Ohjelmat alkavat tulla ulos näillä näkymin ensi syksynä.

Nyt etsimme dokumenttisarjaa varten päähenkilöitä Tesomalta tai lähiympäristöstä: nuoria ja vanhoja, perheitä ja yksineläviä. Kuvaukset alkavat keväällä. Tarkoitus on tehdä 8-10-osainen sarja, jossa seurataan usemman päähenkilön elämää ja arkea. Matkan varrella vastaan tulee myös iloisia yllätyksiä.

Haluamme olla mukana tsemppaamassa ihmisiä eteenpäin elämässä, koska uskomme, että joskus pienikin ystävällismielinen tökkäisy tai uuden oven raottaminen voi tuottaa hyviä tuloksia. Elämästä ei selviä yksin vaan tarvitaan muiden apua. Haluamme myös toimia yhteistyössä tesomalaisten järjestöjen kanssa, jotka jo nyt ovat läsnä monien ihmisten arjessa.

Dokumenttisarjan ideana on auttaa mukaan valittuja toteuttamaan jokin tavoite, pieni tai keskisuuri unelma, elämässään. Emme tee keittiöremonttia tai järjestä lomamatkaa mutta sen sijaan yritämme auttaa ihmissuhde-, elämänhallinta- tai toimeentuloon liittyvissä ongelmissa.

Jos ongelmasi on yksinäisyys, etsimme ystäviä. Jos läheinen ihmissuhde on katkolla, yritämme kanssasi korjata sitä. Jos lastenkasvatuksessa on ongelmia, haemme sinulle apua. Jos et pääse ylös kotisohvalta, nostamme sinut sieltä. Jos laskut jäävät maksamatta ja vuokra-asunto on menossa alta, tutkitaan yhdessä mitä asialle voi tehdä.

Ota meihin yhteys sähköpostitse (mun.tesoma@yle.fi). Kerro, kuka olet. Kirjoita lyhyesti muutamalla lauseella oman elämäsi tarina ja ongelma, johon tarvitsisit tsemppiä. Jätä yhteystietosi ja nimesi, niin toimittaja Maarit Tastula ottaa sinuun yhteyttä, tapaa sinut henkilökohtaisesti ja kertoo lisää dokumentista ja sen teosta.

Toivomme vastauksia tammikuun alkuun mennessä, viimeistään 7.1.2016.

Kommentointi suljettu.